16è Cap de Setmana Ibèric

Posted

Els propers 1 i 2 d’octubre tindrà lloc una nova edició del Cap de Setmana Ibèric. Aquesta iniciativa es fa de manera conjunta en més d’una vintena de jaciments ibèrics d’arreu de la geografia catalana, que programen un conjunt divers d’activitats que, enguany, giren al voltant del tema del comerç en època ibèrica. A la nostra comarca el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret ha preparat una sèrie d’activitats que van més enllà del nucli ibèric del Puig de Sant Andreu i Illa d’en Reixac, fins al poblat de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell) i el nucli medieval del poble d’Ullastret: visites teatralitzades, visites virtuals que reconstrueixen en 3D el nucli iber del Puig de Sant Andreu, tallers diversos, tastets ibers i vols captius en globus aerostàtics.

Palamós, on es troba el poblat de Castell de la Fosca, també ha preparat una conferència a càrrec del Dr. Gustau Vivar, director del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya, i una visita teatralitzada que tindrà lloc entre el mateix poblat de Castell i el de Sant Sebastià de la Guarda.

Totes les activitats són gratuïtes, llevat dels tastets ibers (entre 2,5 i 4 €) i els vols captius en globus (5 €) d’Ullastret.

Podeu consultar el programa detallat del Cap de Setmana Ibèric, tant a Ullastret, Castell i Sant Sebastià de la Guarda com a la resta de centres adherits a la iniciativa, clicant aquí. Per a més informació, podeu trucar als números 972 17 90 58 (MAC-Ullastret), 972 17 90 58 i 972 60 04 24 (Palamós) i 972 30 78 25 (Palafrugell) o visitar la pàgina web del MAC.

16è Cap de Setmana Ibèric