Activitats d’estiu del Museu de la Pesca

Posted

A partir del dia 1 de juliol el Museu de la Pesca de Palamós organitza diverses activitats, d’entre les quals destaquen:

  • Excursions des del litoral de Palamós fins a les illes Formigues, passant per Castell, a bord del “Rafael”. A través d’aquesta activitat hom pot conèixer la història de l’embarcació, el funcionament de l’aparell de vela llatina i la navegació tradicional. L’activitat està programada per a tots els dies, de deu del matí a dues del migdia. El cost és de vint-i-vuit euros per als adults i infants majors de deu anys i de catorze euros per als infants menors de deu anys.
  • Una ruta marítima entre Castell i les illes Formigues a bord del “Rafael”, per conèixer alguns dels espais més bells del litoral. L’activitat està programada per a tots els dies, de dos quarts de cinc a les set de la tarda. El cost és de vint-i-dos euros per als adults i infants majors de deu anys i d’onze euros per als infants menors de deu anys.
  • Una ruta, també a bord del “Rafael”, per conèixer un dels episodis històrics més dramàtics de Palamós: l’atac del pirata turc Aruc Barba-roja, que l’any 1543 saquejà i destruí la vila palamosina. L’activitat està programada per a tots els dies, llevat del dissabte 5 de juliol, de les set a dos quarts de nou del vespre. El cost és de quinze euros per als adults i infants majors de deu anys i de vuit euros per als infants menors de deu anys.
  • El dimecres 2 de juliol de deu a onze del matí tindrà lloc una visita guiada al poblat ibèric de Castell. El cost de l’activitat és de tres euros.
  • El dissabte 5 de juliol de nou a dos quarts de dotze de la nit tindrà lloc una ruta nocturna a bord del “Rafael”, per tal de conèixer com es feien antigament la navegació i l’orientació nocturnes a partir de la identificació de les constel·lacions i l’ús d’instruments com el sextant. El cost de l’activitat és de vint-i-cinc euros per als adults i els infants majors de deu anys i de dotze euros i mig per als infants menors de deu anys.
  • Demostracions de show cooking de cuines històriques a l’Espai del Peix: el dimarts 1 de juliol tindrà lloc el de cuina ibèrica i romana i el dijous 3 de juliol, el de cuina medieval. Ambdues activitats començaran a les vuit del vespre i tenen una durada de dues hores o dues hores i mitja. El cost de cadascuna és de vint euros.

Per a totes les activitats es prega de fer una reserva al Museu de la Pesca, ja sigui per telèfon (972 60 04 24) o per correu electrònic (tinglado[a]palamos.cat). Per a més informació sobre aquestes i altres activitats, cliqueu aquí.

Rafael