III Jornada “Actualitat i projecció de la recerca en el món local”

Posted

Dissabte 29 de novembre tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d’Empordà) la III Jornada “Actualitat i projecció de la recerca en el món local”, organitzat pel Patronat Francesc Eiximenis (PFE) de la Diputació de Girona.

Els actes s’iniciaran a partir de les deu del matí, quan el president del Patronat, Xavier Soy, i el director de la mateixa institució, Narcís Figueras, presentaran la Jornada. Tot seguit, a un quart d’onze es presentarà el treball guanyador de la beca d’investigació en Ciències Socials i Humanes 2013 del PFE i a un quart de dotze, el treball guanyador de la beca d’investigació en Ciències Naturals 2013.

Conclourà la Jornada la inauguració de l’exposició “La Mancomunitat de Catalunya a les terres de Girona” a les dotze del migdia, que anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i del president del PFE, Xavier Soy. L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de 2015; l’horari serà de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h i els dissabtes a hores convingudes.

La Jornada és gratuïta, però es prega confirmar l’assistència a l’adreça electrònica eiximenis[a]ddgi.cat o bé al telèfon 972 18 51 43.

jornada recerca pfe_Página_1

jornada recerca pfe_Página_2