X Congrés de la CCEPC

Posted

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana celebrarà (CCEPC), a la tardor d’enguany i més concretament entre els dies 21 i 23 d’octubre, el seu desè congrés a l’Espai Plana de l’Om de Manresa. Durà per títol general “Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris” i estarà centrat en l’aprofitament i l’explotació dels recursos naturals (o, com puntualitzen els organitzadors, ecosocials) per part de les comunitats humanes. A partir d’aquest eix central, el congrés quedarà repartit en quatre grans àmbits temàtics: l’alimentació, el poblament, les comunicacions i l’energia.

El termini per presentar comunicacions i pòsters per al congrés romandrà obert fins al proper 30 de juny (8 de juliol en el cas exclusiu de les propostes per als pòsters).

L’assistència a les sessions del congrés és lliure, però es requereix inscripció. Si es volen obtenir els certificats d’assistència i les actes, cal formalitzar la inscripció, que ofereix les següents modalitats: general amb actes, 50 €; general sense actes, 40 €; reduïda (se’n poden beneficiar els membres dels centres d’estudis, els socis de l’IEC i els comunicants) amb actes, 30 € i reduïda sense acte, 20 €.

Per a més informació, llegiu el volant informatiu del congrés.