Amb motiu del centenari de la finalització de la Primera Guerra Mundial, el Grup d’Arxivers del Baix Empordà (ABE) ha aplegat diversos documents referents al conflicte i les seves conseqüències a la comarca i n’ha preparat una exposició virtual. L’exposició es pot veure al bloc del Grup ABE i serà presentada el proper divendres 8 de juny a les set de la tarda a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà. Seguidament, Joaquim Alvarado Costa, llicenciat en Història, pronunciarà la conferència “Repercussions de la Primera Guerra Mundial a la indústria surera del Baix Empordà”.

8 de juny de 2018, a les 19:00 hs.

Lloc: Arxiu Comarcal del Baix Empordà

Enguany es compleixen els 100 anys de la finalització de la Primera Guerra Mundial, per la qual cosa el Grup d’Arxivers del Baix Empordà (ABE) ha seleccionat alguns dels documents referents al conflicte i a la seva repercussió a la nostra comarca que es troben en els arxius baix-empordanesos.

L’acte consistirà en la presentació de la mostra virtual del blog del ABE i en la conferència “Repercussions de la Primera Guerra Mundial a la indústria surera del Baix Empordà”, a càrrec de Joaquim Alvarado Costa, llicenciat en Història.

Ho organitza: Arxivers del Baix Empordà (ABE).